Vilka är riskerna med linsbyte?

Det kan vara krångligt med kontaktlinser, de måste rengöras och förvaras rätt och om du inte är försiktig så kan de väldigt lätt skadas. Det är inte bara det att det är krångligt att använda kontaktlinser, kontaktlinser medför även en del risker. Om du inte rengör dem ordentligt kan du få en ögoninfektion och om du tappar bort kontaktlinserna så får du klara dig utan fram tills du får tag i ett par nya.

Linsbyte är ett säkert och bekvämt alternativ till glasögon och kontaktlinser. Efter en Linsbytesoperation behöver du aldrig mer oroa dig för hur du förvarar dina kontaktlinser eller rengör dina kontaktlinser rätt. Du behöver heller inte oroa dig över att du hela tiden behöver beställa hem nya kontaktlinser.

Ta reda på om du är en kliniskt lämplig kandidat för synkorrigering och boka en tid med vår onlinetjänst eller ring oss. Om du på allvar funderar på linsbyte så är detta nästa steg att ta. Du kommer då få veta om detta är bästa behandlingen för dig och dessutom är det kostnadsfritt.

Home » Vilka är riskerna med linsbyte?

Ta det första steget

Våra livsavgörande behandlingar är inte lämpliga för alla

Det första steget är att göra ett snabbt självtest online så att du kan ta reda på om du kan dra nytta av det.

Våra rutiner

Vad våra patienter säger…

“ Nu efter linsbytes operationen känner jag mig extremt lycklig och resultatet blev bättre än förväntat.”

P De Gourville

Vi har ersatt bilderna av riktiga patienter som lämnat dessa vittnesmål för att skydda deras integritet

Upptäck om du kan bli fri från glasögon och kontaktlinser

Det bästa sättet att ta reda på om synkorrigerring är rätt för dig är att göra en kostnadsfri bedömning. Vi undersöker dina ögon och får ett tydligt svar från våra experter gällande din lämplighet och linsalternativ