Vilka är riskerna med linsbyte?

Det kan vara krångligt med kontaktlinser, de måste rengöras och förvaras rätt och om du inte är försiktig så kan de väldigt lätt skadas. Det är inte bara det att det är krångligt att använda kontaktlinser, kontaktlinser medför även en del risker. Om du inte rengör dem ordentligt kan du få en ögoninfektion och om du tappar bort kontaktlinserna så får du klara dig utan fram tills du får tag i ett par nya.

Lens Replacement är ett säkert och bekvämt alternativ till glasögon och kontaktlinser. Efter en Linsbytesoperation behöver du aldrig mer oroa dig för hur du förvarar dina kontaktlinser eller rengör dina kontaktlinser rätt. Du behöver heller inte oroa dig över att du hela tiden behöver beställa hem nya kontaktlinser.

Ta reda på om du är en kliniskt lämplig kandidat för synkorrigering och boka en tid med vår onlinetjänst eller ring oss. Om du på allvar funderar på linsbyte så är detta nästa steg att ta. Du kommer då få veta om detta är bästa behandlingen för dig och dessutom är det kostnadsfritt.

Home » Vilka är riskerna med linsbyte?

Take the first step

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Våra rutiner

What our patients say…

“ Nu efter linsbytes operationen känner jag mig extremt lycklig och resultatet blev bättre än förväntat.”

P De Gourville

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and you'll get a clear answer from our experts on your suitability and lens options.