Kontaktlinser efter linsbyte

Många oroar sig för att de ska behöva använda kontaktlinser efter linsbytet, om du liksom många andra, oroar dig för att du ska behöva använda kontaktlinser efter linsbytet så kan du genast sluta med det. Linsbyte är ett säkert och effektivt sätt att förbättra synen. Du kan behöva använda glasögon när du läser i dåligt ljus eller när du kör bil ute i mörkret, men i de flesta situationer kommer du inte ha behov för att använda vare sig glasögon eller kontaktlinser.

Linsbytet innebär att vi placerar en konstgjord lins i ögat så att du inte behöver ha den på eller framför ögonen, såsom vid kontaktlinser eller glasögon.

Ta reda på om du är en kliniskt lämplig kandidat för synkorrigering och boka en tid med vår online tjänst eller ring oss. Om du på allvar funderar på linsbyte så är detta nästa steg att ta. Du kommer då få veta om detta är bästa behandlingen för dig och dessutom är det kostnadsfritt.

Home » Kontaktlinser efter linsbyte

Ta det första steget

Våra livsavgörande behandlingar är inte lämpliga för alla

Det första steget är att göra ett snabbt självtest online så att du kan ta reda på om du kan dra nytta av det.

Våra rutiner

Vad våra patienter säger…

“ Nu efter linsbytes operationen känner jag mig extremt lycklig och resultatet blev bättre än förväntat.”

P De Gourville

Vi har ersatt bilderna av riktiga patienter som lämnat dessa vittnesmål för att skydda deras integritet

Upptäck om du kan bli fri från glasögon och kontaktlinser

Det bästa sättet att ta reda på om synkorrigerring är rätt för dig är att göra en kostnadsfri bedömning. Vi undersöker dina ögon och får ett tydligt svar från våra experter gällande din lämplighet och linsalternativ