Kontaktlinser efter linsbyte

Många oroar sig för att de ska behöva använda kontaktlinser efter linsbytet, om du liksom många andra, oroar dig för att du ska behöva använda kontaktlinser efter linsbytet så kan du genast sluta med det. Lens Replacement är ett säkert och effektivt sätt att förbättra synen. Du kan behöva använda glasögon när du läser i dåligt ljus eller när du kör bil ute i mörkret, men i de flesta situationer kommer du inte ha behov för att använda vare sig glasögon eller kontaktlinser.

Linsbytet innebär att vi placerar en konstgjord lins i ögat så att du inte behöver ha den på eller framför ögonen, såsom vid kontaktlinser eller glasögon.

Ta reda på om du är en kliniskt lämplig kandidat för synkorrigering och boka en tid med vår online tjänst eller ring oss. Om du på allvar funderar på linsbyte så är detta nästa steg att ta. Du kommer då få veta om detta är bästa behandlingen för dig och dessutom är det kostnadsfritt.

Home » Kontaktlinser efter linsbyte

Take the first step

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Våra rutiner

What our patients say…

“ Nu efter linsbytes operationen känner jag mig extremt lycklig och resultatet blev bättre än förväntat.”

P De Gourville

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and you'll get a clear answer from our experts on your suitability and lens options.